Individuele oplossingen voor uw bouwproject

U hebt plannen voor een bouwproject en bent op zoek naar een individuele oplossing voor een grootschalige opening van een gebouw of ruimte? Vouwwanden die een bijna 100% geopende situatie creeëren, of horizontale schuifwanden, waarvan de glazen elementen in onzichtbare parkeerunits verdwijnen, bieden u hiertoe de mogelijkheid. Ongeacht hoe ingewikkeld het ontwerp en de vormgeving is en of het nu gaat om een privé of openbaar gebouw.

Zwembadbeglazing

img52442_1

Voor het creeëren van maximale lichtinval zijn verschillende Solarlux producten geschikt. Of u nu een glazen vouwwand wilt inzetten om een opening naar een terras te maken of een glazen aanbouw zoals een serre of een terraskamer plannen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Systeemoplossingen voor zwembadbeglazing »

Balkon en gevelconcepten

img52443_1

Schuif- draaisystemen en glazen vouwwanden kunnen projectmatig en voor renovatieprojecten worden gebruikt. Ze bieden geluidsreductie en bescherming tegen weersinvloeden op het balkon of creeën een uitbereiding van de leefruimte. Door een verscheidenheid aan kleuren die men kan kiezen kent de uw ontwerpmogelijkheden geen grenzen.

Systeemoplossingen voor balkon en gevelconcepten »

Winkelentree

img52444_1

Open winkelpuien garanderen een "laag drempelige" entree voor uw (toekomstige) klanten. Glazen vouwwanden en horizontale schuifwanden zorgen voor een drempelloze winkelentree met maximale opening. De glazen vleugels worden in geparkeerd in parkeerunits en verdwijnen bijna helemaal.
 

Systeemoplossingen voor winkelentree »

Ruimteverdeler

img52445_1

De open ruimtes in concepten voor hotels en restaurants zijn populair. Bij mooi weer wordt een een maximaal opening gecreeërd, bij slecht zijn de gasten goed beschermd - maar met een goed uitzicht naar buiten.
 

Systeemoplossingen voor ruimteverdeler »

Stadionbeglazing

img52446_1

Veilig en zonder gevaar participeren in een beschermde atmosfeer tijdens sportevenementen. Schuif-draaisystemen en vouwwanden bieden dit zonder veel moeite. Via internationale opgedane ervaringen (NY Yankee Stadium, Wimbledon, Vancouver BC Place Stadium, etc.) biedt Solarlux ook oplossingen voor speciale verzoeken.

Systeemoplossingen voor stadionbeglazing »

Renovatie en sanering

img52447_1

Meer behaaglijkheid op het balkon, bescherming van het gebouw en een nieuw gezicht voor de gevel: Wie in het kader van een balkonsanering ook gebruik wil maken van de mogelijkheid tot een optische en energetische opwaardering van het hele gebouw, profiteert van Solarlux systemen.

Systeemoplossingen voor renovatie en sanering »

Openbare gebouwen

img52448_1

Wanneer het aankomt op het creëren van functionele ruimtes, is de glazen vouwwand SL 45 bijzonder geschikt als ruimteverdeler. Naar wens kunnen met het ongeïsoleerde systeem ruimtes worden afgescheiden (b.v. in scholen voor studiegroepen of in ziekenhuizen voor bezoekersruimtes) of complete zones worden geopend.

Systeemoplossingen voor openbare gebouwen »
Kwaliteit
VMRG Graydon Certificaat Solarlux op Twitter Solarlux op LinkedIn Solarlux op Facebook