Openbare gebouwen

Aanpassingsmogelijkheden voor verschillende activiteiten

In openbare gebouwen zoals scholen, universiteiten en ziekenhuizen hebben ze steeds meer behoefte aan nieuwe flexibele ruimteconcepten. Maar een groeiende vraag zorgt niet gelijk voor een gebouw dat meegroeit. Het is belangrijk om de bestaande ruimtes flexibel te gebruiken - bestaande ruimten moet men kunnen aanpassen aan de verschillende activiteiten.

Fotogalerij: openbare gebouwen

img74943_1

 

 

 

 

 

 

Men moet tegenwoordig heel creatief zijn om aan het groeiende aantal eisen voor openbare gebouwen te voldoen. Met flexibele beglazingsmogelijkheden kunt u grootschalige openingen creëren en ruimtes een nieuwe bestemming geven. In de fotogalerij ziet u diverse voorbeeldprojecten. 

» Fotogalerij openbare gebouwen


 

Glazen vouwwanden en HSW systemen van aluminium in openbare gebouwen

Glazen vouwwand SL 45

img74944_1 Om functionele ruimtes te scheiden biedt de glazen vouwwand SL 45 uitkomst. Geheel naar wens kan dit ongeïsoleerde aluminium systeem zorgen dat ruimtes verdeeld worden in afzonderlijke ruimtes of juist zorgen dat de complete oppervlakte als één geheel gebruikt kan worden.» Vouwwand SL 45

Glazen vouwwand SL 60e

img74945_1 Deze vouwwand garandeert een drempelloze overgang met buiten. De binnen- en buitenruimte worden één geheel. Ideaal voor bijvoorbeeld een aula op school. »  Vouwwand SL 60e

Horizontale schuifwand SL 60-HSW

img74946_1 Met de nieuwe horizontale schuifwand SL 60-HSW wordt dankzij een geïsoleerd aluminium profiel een U-waarde van 1,51 W/m²K bereikt.
» Horizontale schuifwand SL 60-HSW

Glazen vouwwand SL 70e

img74948_1 De variëteit aan openingsmogelijkheden van deze vouwwand is nagenoeg onbegrensd.  Inzetbaar bij een segmenteerde bouwwijze en extreem grote deuren zijn mogelijk. 
» Vouwwand SL 70e

Glazen vouwwand SL 80/SL 81

img74949_1 Het premium product indien er hoge eisen aan isolatiewaarden gesteld worden. Deze vouwwand biedt de beste isolatie!

» Vouwwand SL 80/ SL 81


 

Glazen vouwwanden van hout voor openbare gebouwen

Glazen vouwwand met hout SL 66

img74939_1 De houten vouwwand SL 66 met de natuurlijke uitstraling breed toepasbaar. Keuze uit talrijke klassieke en trendy kleuren geheel comform uw persoonlijke smaak. 
»Vouwwand SL 66

Kwaliteit
VMRG Graydon Certificaat Solarlux op Twitter Solarlux op LinkedIn Solarlux op Facebook