Solarlux producten

Laat u inspireren door de verscheidenheid en de vrijwel onbeperkte gebruiksmogelijkheden van de producten van Solarlux. Of het nu gaat om een glazen vouwwand, een horizontale schuifwand of glazen aanbouw zoals veranda´s of serres: Ontdek uw geheel eigen Solarlux idee.

Vouwwand

Breidt uw woonruimte maximaal uit. Door het samenvouwen van de glazen vleugels lopen binnen en buiten helemaal in elkaar over. Er ontstaat een ruim bemeten opening van de woonruimte naar de tuin.

Informatie over vouwwanden »

Serre

img51785_1

De aanbouw van een veranda is de ideale mogelijkheid om uw persoonlijke wooncomfort royaal uit te breiden. Geniet van de bijzondere sfeer van maximale transparantie, leef op in de directe nabijheid van de natuur.

Informatie over serres »

Terrasoverkapping / Terraskamer

img51786_1

Een glazen dak dat u een maximum aan transparantie biedt, vervult uw verlangen naar zon. Verticale glaselementen die u naar believen kunt openen en sluiten, beschermen u tegen onaangename tocht.

 

Informatie over terrasoverkappingen en terraskamers »

Schuifsystemen

img51787_1

Schuifsystemen vormen een interessant alternatief voor de glazen vouwwand. De schuifvleugels kunnen in 2-, 3- of 4-baans loop- en geleiderails worden bevestigd. Dankzij de meenemer-functie kunnen alle vleugels van een vleugelketting met slechts één handeling automatisch worden gesloten.

Informatie over schuifsystemen »

Balkonbeglazing

img51789_1

Licht ervaarbaar maken, open ruimtes creëren, duurzaamheid garanderen: De innovatieve systemen voor de vormgeving van balkons en gevels zijn in meerdere opzichten een aanwinst voor woongebouwen, want ze houden wind, geluid en regen tegen.

Informatie over balkonbeglazing »
Kwaliteit
VMRG Graydon Certificaat Solarlux op Twitter Solarlux op LinkedIn Solarlux op Facebook