De onderneming Solarlux

Solarlux is niet alleen een onderneming met familietraditie`s, maar ook een onderneming waar normen en waarden en engagement hoog in het vaandel staan.  Laat u zich uitgebreid informeren over de internationaal toonaangevende fabrikant van vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkon en geveldesign.

Awards

img3191_1

Sinds de oprichting in 1983 heeft Solarlux Duitsland, en daarna Solarlux Nederland zich steeds verder ontwikkeld. Het bedrijf heeft vele prijzen verscheidene nationale en internationale prijzen gewonnen.

Een uitstekend bedrijf »

Kwaliteit

img3192_1

Alle Solarlux systemen en producten worden voortdurend onderworpen aan verschillende testen.  Of het nu gaat om inbraakwerendheid, geluidswerendheid, isolatie of windbelasting - nationale en internationale certificaten garanderen de beste kwaliteit.

Geteste Solarlux-kwaliteit »

Bedrijfsvisie

img3193_1

De onderneming Solarlux en haar medewerkers handelen volgens een bepaalde visie. Deze visie heeft betrekking op begrip voor de mens, het milieu en het ondernemen op zich.

De drijfveren van Solarlux »

Imagefilm

Wat begon in 1983 op een bierviltje, is nu een nog steeds groeiende internationale onderneming. De imagefilm geeft u een beeld van de oprichting en de verdere ontwikkeling van Solarlux en neemt samen met u een kijkje in de toekomst.

Solarlux: oprichting, ontwikkeling, toekomst »

Beurzen

Solarlux systemen en producten worden regelmatig tentoongesteld op nationale en internationale beurzen. Via een uitgebreid netwerk op alle niveaus is Solarlux vertegenwoordigd op bijna alle regionale, nationale en internationale beurzen.

Kwaliteit
VMRG Graydon Certificaat Solarlux op Twitter Solarlux op LinkedIn Solarlux op Facebook