Solarlux balkonbeglazing bij woontoren KING in Amsterdam28 oktober 2015

In juli 2015 is de nieuwe woontoren ´King´ opgeleverd. Deze woontoren is onderdeel van het nieuwbouwcomplex Oranjekwartier, waar 400 nieuwbouwappartementen zijn gebouwd. Ideaal gelegen aan het Koningin Wilhelminaplein: op loopafstand van het centrum, nabij de ring A10 en midden in het groen van de westelijke tuinsteden.

Solarlux balkonbeglazing

De opzet van het campusachtige geheel, ontworpen door Dam & Partners Architecten, is transparant. Het vele glas in de gevel laat het zonlicht maximaal toe in de woningen. De appartementen hebben allen een balkon op de zon georiënteerd.

De woontoren ´King´, gelegen naast de woontoren ´Queen´, bestaat uit 128 ruime twee- en driekamerappartementen voor de huursector van het middensegment. De driehoekige balkons aan de oostgevelzijde zijn voorzien van Solarlux balkonbeglazing. Met het volglas schuif-draaisysteem SL25 kan het balkon afgesloten worden, waardoor de bewoner minder last heeft van weersinvloeden en geluidshinder. Kenmerkend voor het systeem is de eenvoudige bediening van de glaspanelen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor balkons & gevels

Terug naar overzicht

Beeldmateriaal

Gevel King Amsterdam
Gevel King Amsterdam
Gevel King Amsterdam

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven