Vouwwanden voor een flexibele structuur

In mei 2010 werd de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden geopend. Het ontwerp van architectenbureau AHH (Herman Hertzberger) behelst een omvangrijke nieuwbouw, waarbij het oude gebouw intact is gebleven.

Open ruimtes met Solarlux vouwwanden

Eén systeem, drie varianten: cero

Grootschalige vaste of verschuifbare cero elementen brengen architectuur, design en techniek op geniale wijze samen.

cero

Imposante architectuur: Keppel Bay

Met deze woontorens tekent Daniel Libeskind een markant silhouette aan de skyline van de Keppel-haven in Singapore. In de woontorens zijn de loggia voorzien van Solarlux vouwwanden.

South Cape Owner’s Club

Internationale allure

Lichtdoorlatende ruimtes met maximale openingsmogelijkheden:  spraakmakende architecten zoals Daniel Libeskind, Herman Hertzberger en Sir Norman Foster kiezen voor de Solarlux vouwwanden. Oplossingen op maat, hoogwaardige materialen en kwaliteit, bieden elk individueel project een buitengewoon design.

 

Met ruim 30 jaar ervaring is het familiebedrijf Solarlux een begrip in de markt. Als fabrikant van vouwwanden, serres, tuinkamers, balkonbeglazing en schuifsystemen biedt Solarlux geveloplossingen met veel openheid en maximale transparantie, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. In 2017 heeft Solarlux de nieuwe glazen vouwwand eco-& highline met aluminium profielen geïntroduceerd, waarbij alle kennis en know-how samen zijn gebracht in een multifunctioneel modulair concept met hoogwaardige technische oplossingen en zeer goede geteste waardes op het gebied van isolatie en geluidswerendheid. In dit vouwwanden concept is onlangs ook variant in hout en hout/aluminium toegevoegd, genaamd de woodline en combiline.

Advies van specialisten


Onze architectenadviseurs begeleiden u graag bij uw bouwproject vanaf de eerste minuut: deskundige en ervaren ingenieurs helpen u graag bij al uw technische vragen en zoeken samen met u naar de meest passende oplossing, rekening houdend met  normen zoals EPC, geluidbelasting, inbraakwerendheid of windlast.  En dat doen we graag bij elk bouwproject: van een individuele woning tot een groot nieuwbouw- of renovatieproject.

 

Neem gerust contact met ons op.

Geregeld vinden er webinars plaats. Schrijf u nu in!

 

Referentie projecten

Talrijke projecten realiseren wij jaarlijks met spraakmakende architectenbureau´s. Lees meer achtergrond informatie in onze project reportages.

>> Transformatieproject Jan Bommerhuis Amsterdam

>> Balkonbeglazing Stadionplein Amsterdam

>> Nieuw entreegebouw Keukenhof Lisse

>> Binnenwanden Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

>> Wooncentrum Midden-Inn Heerjansdam

 

Bekroond design

Reeds meerdere malen werd het innovatieve schuifsysteem cero bekroond met internationale gerenommeerde design prijzen. En ook onze vouwwand werd in 2014 door de jury beloond met red dot Awards.

cero wint German Design Award

ICONIC AWARD 2015

Gold voor cero: iF Gold Design Award voor cero

Solarlux Innovatieprijs 2015

 

 

Solarlux Download-Center

Bouwplannen maken met Solarlux: In het download-Center vindt u alle technische informatie, uitvoeringsvoorbeelden en details van de diverse systemen.

 

» Downloads

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven