Nieuw entreegebouw Keukenhof in Lisse

 

 

Transparant en open

Niet alleen de flora het hoogtepunt voor het massale publiek, maar zeker ook het indrukwekkende nieuwe entreegebouw. Een transparant gebouw, waarbij de Solarlux vouwwanden zorgen voor de gewenste flexibiliteit en openheid. De toegepaste vouwwanden van het systeem SL 80 zijn eenvoudig te bedienen en laten de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Bij dit harmonicaprincipe worden de glaselementen in een smal pakket terzijde geschoven en door de uiterst vlakke vloerrail is de overgang tussen binnen en buiten nagenoeg drempelloos.


Made in Germany
De Solarlux vouwwanden werden in de Duitse fabriek zo gefabriceerd dat deze in de vliesgevel konden worden geïntegreerd. Vanaf het begintraject werd intensief samengewerkt met de architect over de eerste opzet, de detaillering en de uitvoering van het gebouw. Door de jarenlange expertise en know-how kan Solarlux voor nagenoeg elk gebouw een passende oplossing bieden.

 

VMRG Keurmerk
Het entreegebouw Keukenhof is gerealiseerd onder het VMRG Keurmerk. Het VMRG-Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. En ze plaatsen en monteren die op de juiste wijze. VMRG-leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles van SKG-IKOB Certificatie.

 

Fotografie: Thea van den Heuvel

Bart Siemerink, directeur Keukenhof aan het woord (video)

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven