Creëer uw eigen lievelingsplek

Een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonruimte royaal uit te breiden.

Serre

Serres

Serres creëren meer licht en ruimte

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde: een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen.  Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u een serre geheel naar eigen wens.  Laat u overtuigen door de buitengewone kwaliteit van Solarlux en geniet van het extra wooncomfort met een Solarlux serre.

ervaar vrijheid met een Serre

U ervaart door een serre de vrijheid van buiten, terwijl u beschut in uw woning zit. Het hele jaar door. En met hoogstaande designs en veelzijdige materialen sluiten we naadloos op individuele wensen aan.

Serre op maat

Lichtovergoten, optimaal geïsoleerd en op maat gemaakt: wij verwezenlijken graag uw persoonlijke dromen voor een serre. Voor elk type woning bieden de Solarlux producten een passende oplossing. Kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium of een combinatie van hout/aluminium zorgen voor een geheel eigentijdse uitstraling en een lange levensduur.

Deskundig serre advies

We voorzien u graag van deskundig advies. Want net als iedere bewoner is elke serre van Solarlux uniek. Zo geven we uw persoonlijke wensen vorm en zetten wij de kosten op een rijtje.

 

Klik op onderstaande foto voor een animatievideo.

Serres in detail

Speciale aluminium- of houtprofielen zorgen voor een lichte, sfeervolle en behaaglijke ruimte. Door het toegepaste glas, de ventilatiemogelijkheden en zonwering worden de wensen van energiezuinig wonen vervuld.

Serres

Aluminium

Hout/Aluminium

 

Online serre-advies

Direct online advies over een serre van Solarlux

» Lees meer

Overtuigende kwaliteit van Solarlux

  • Optimaal geïsoleerd
  • Volwaardige uitbreiding van uw woonruimte
  • Het hele jaar door te gebruiken en energiebesparend
  • Grote, royale toegang tot uw tuin
  • Diverse designmogelijkheden passend bij de stijl van uw woning
  • Alle Solarlux-Producten zijn door verschillende instituten getest en gecertificeerd
  • Alle Solarlux-Producten zijn gegarandeerd „Made in Germany“
     

Extra opties voor uw serre

Zonwering

Zelfs optimaal geïsoleerde serres kunnen bij veel zonneschijn warm worden. Buitenliggende zonwering houdt de zonnestralen tegen voordat zij op het glasdak schijnen. Maar ook binnenliggende rolgordijnen, plissees en jaloezieën zijn mogelijk, zelfs tussen de glaslagen is zonwering een optie. Wind en temperatuursensoren zorgen voor een automatische werking van uw zonwering.

Verwarming

Buiten onstuimig weer en u zit behaaglijk in uw serre: zo komt een serre echt tot zijn recht: heerlijke uren met uitzicht op uw tuin en omgeving zijn puur genot: De geïsoleerde serre van Solarlux is het gehele jaar door uw rustplaats middenin de natuur! Er is verrassend weinig energie nodig om ook gedurende het koude seizoen een comfortabele temperatuur te bereiken. Solarlux serres zijn bijzonder geschikt gebleken in combinatie met open haarden, kachels en vloerverwarming maar ook radiatoren en convectoren kunnen eenvoudig in de serre worden geïntegreerd.

Verlichting

Geïntegreerde lichtlijsten zorgen voor een sfeervol verlichte serre. Een zowel subtiele als doeltreffende oplossing is een lichtlijst met geïntegreerde lage voltage lampen die zijn aangebracht onder elke ligger. U kunt kiezen tussen punt-, halogeen- of sterspots, allen uitgerust met een dimbare transformator.

Automatisering

De slim afgestemde technische apparatuur in uw serre vormt de basis voor het woongenot gedurende het gehele jaar. Natuurlijk kunt u ook alle componenten die nodig zijn met de hand bedienen, maar de automatische regelaar biedt het ultieme comfort: Dankzij een betrouwbare, uiterst gevoelige automatiseringsmodule worden de ventilatie, zonwering en de verlichting automatisch geregeld.

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw tuinkamer. Bij ons is de complete realisatie in vertrouwde handen. Van de eerste schets tot de finishing touch, wij verheugen ons al op uw aanvraag.


 

 

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven