Wintergarten aus Aluminium von innen

Serres

Lichte ruimtes met een open woongevoel

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde: een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen.  Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u een serre geheel naar eigen wens.  Laat u overtuigen door de buitengewone kwaliteit van Solarlux en geniet van het extra wooncomfort met een Solarlux serre.

Vergroot uw woonruimte

Lichtovergoten, optimaal geïsoleerd en op maat gemaakt: wij verwezenlijken graag uw persoonlijke dromen voor een serre. Voor elk type woning bieden de Solarlux producten een passende oplossing. Kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium of een combinatie van hout/aluminium zorgen voor een geheel eigentijdse uitstraling en een lange levensduur.

Wintergarten Wohnraum-Erweiterung

Serre video

We voorzien u graag van deskundig advies. Want net als iedere bewoner is elke serre van Solarlux uniek. U kunt kiezen uit een aluminium of aluminium/houtconstructie en de serredaken zijn perfect te combineren met glazen vouwwanden en zorgen voor een heerlijk wooncomfort.

Serres

  

Wintergarten Zubehör

Extra´s voor uw serre

Om optimaal te kunnen genieten van uw serre, kunt u kiezen uit talrijke extra accessoires.

Wintergarten Planung

Planning

Graag staan wij u ter zijde om uw woonwensen te verwezenlijken. Gedurende de gehele bouwfase helpen wij u met al uw vragen en wij kijken nu al uit naar uw aanvraag.

Contact

Techniek & Downloads

Uitgebreid informatie materiaal en technische documenten over onze systemen kunt u vinden in ons portaal "mySolarlux". Of vraag direct een brochure aan. 

Brochure aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een gratis brochure ontvangen?  Graag adviseren wij u bij uw plannen voor een glazen aanbouw of modernisering van uw woning. Wij verheugen ons op uw aanvraag.

Contact

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven