Online serre-advies

Het aanbouwen van een serre is de ideale optie om uw wooncomfort te vergroten bij uw bestaande woning. Geniet van de bijzondere sfeer en ambiance door de maximale transparantie en het vele daglicht.

Lees online meer over de voordelen van een serre, de talrijke ontwerpmogelijkheden, de situering en openingsvarianten. Advies op maat geven wij u graag, neem hiervoor contact met ons op.

De situering

Om maximaal te genieten van uw serre, is de situering van de serre een wezenlijk aspect voor het comfort. Elke windrichting heeft zijn eigen voor- en nadelen en invloed op het optimale gebruik. Graag informeren wij u over allerlei varianten.

Situering

Extra´s voor een serre voor nog meer comfort

Natuurlijk wilt u het hele jaar door optimaal genieten van uw serre. Met vele mogelijke extra´s, zoals verwarming, zonwering en automatische klimaatbeheersing kunt u de nieuwe woonruimte geheel naar wens inrichten.

Extra opties

Topkwaliteit van Solarlux

Kiest u voor Solarlux dan kiest u voor topkwaliteit: alle serresystemen, evenals de bijbehorende verticale elementen met verschillende openingsmogelijkheden, worden gekenmerkt door hoogwaardig materiaal en perfecte verwerking, tot in detail. Niet voor niets heeft Solarlux meerdere prijzen voor uitstekende kwaliteit en design in de wacht gesleept.

Kwaliteit

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven