Beleef kwaliteit met ons totaalpakket

Gecertificeerde kwaliteit ´Made in Germany´ in een totaalpakket: met de samenwerking tussen zonlichtmanager WAREMA en Solarlux, de specialist in glazen vouwwanden en op maat gemaakte terrasoverkappingen, wordt elke persoonlijke wens van wooncomfort op het terras vervuld.

De geoptimaliseerde Solarlux terrasoverkapping Atrium plus is het systeem voor de hoogwaardige zonwering van WAREMA: innovatieve profiel- en geleiderailtechniek gaat gecombineerd met speciale zonweringhouders, hetgeen samen zorgt voor een korte montagetijd bij u thuis, talrijke design- en zonwerende mogelijkheden bieden u veel keuzevrijheid. U bestelt het totaalpakket bij een gecertificeerde Solarlux-partner bij u in de buurt - perfecte service uit één hand.

Met de nieuwe Solarlux zonwering made by WAREMA geniet u van maximaal van design, zonwering en service voor op uw terras.

 


Design en opties

Met de Solarlux zonwering heeft u de keuze uit talrijke design- en zonweringsmogelijkheden tot een dakbreedte van zes meter.

Snelle montage

Snel, eenvoudig, comfortabel: de terrasoverkapping en de zonwering zijn qua techniek, montage en bestelproces perfect op elkaar afgestemd.


Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze nieuwe zonwering? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven