Events bij Solarlux en partners

Met regelmaat organiseert Solarlux of één van haar partners open dagen in de showroom waar wij u graag verwelkomen voor uitgebreid advies.

Inspiratiedagen bij Dreumel - Den Haag

Solarlux tuinkamers

Op Goede Vrijdag 14 april, zaterdag 15 april én 2e Paasdag 17 april start Dreumel met de inspiratiedagen. Vier samen met hen de start van het nieuwe buitenseizoen. Onder het genot vn een hapje en drankje heeft u de gelegenheid om in alle rust de showroom te bekijken. U kunt een 3D visualisatie laten maken van bijvoorbeeld een tuinkamer en uiteraard zijn er adviseurs aanwezig die u het passende advies kunnen geven.

 

Meer informatie en openingstijden

2e Paasdag geopend - Serrebouw Brabant in Vegehel

Soalrlux serre

U bent van harte welkom op 2e Paasdag bij onze partner Serrebouw Brabant in Veghel. . Deze dag is ideaal om eens vrijblijvend de showroom te bekijken en u te laten informeren over de laatste trends op het gebied van Solarlux vouwwanden, serres  en tuinkamers en alles wat daar verder bij komt kijken. 

Meer informatie en openingstijden

NIEUWE SHOWROOM WOONBOULEVARD CRUQUIUS VAN GOES-SERRES

solarlux vouwwand

Ook onze partner Goes Serres met een nieuwe showroom op de woonboulevard in Cruquius (nabij Hoofddorp) opent de deuren op 2e Paasdag. Diverse modellen vouwwanden, serres en tuinkamers kunt u hier komen bekijken. U bent van harte welkom voor passend advies!

Meer informatie en openingstijden

Showroom van Busscher serrebouw in Eemnes 2e Paasdag geopend

Solarlux vouwwand

Busscher Serrebouw heet u op 2e Paasdag van harte welkom in hun showroom in Eemnes. Neem gerust uw schetsen, plattegrond en foto´s van uw woning mee, graag maken zij een ontwerp van uw verbouwplan. Wilt u deze dag een uitgebreid advies? Dan raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Meer informatie en openingstijden

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven