Werken bij Solarlux

Solarlux is een Duits familiebedrijf met traditie: al ruim 30 jaar een toonaangevende fabrikant van glazen vouwwanden, serres en geveloplossingen. Wereldwijd hebben wij spraakmakende projecten gerealiseerd met beroemde architecten als Daniƫl Liebeskind en Herman Hertzberger. Het Nederlandse verkoopkantoor in Nijverdal vormt een belangrijke schakel voor de Nederlandse en Belgische markt.

Samenwerken, verantwoordelijkheid en het streven naar doorontwikkeling zijn de pijlers van het succes van Solarlux. Dit uit zich in een positieve werksfeer, respectvolle en informele omgang met de medewerkers en vertrouwen in hun werkzaamheden.

Solarlux biedt diverse mogelijkheden om u verder te ontwikkelen zoals stages en afstudeeropdrachten, training in vaardigheden en technische kennis.  
 

 

 

Vacatures

Solarlux Nederland vacatures

Bij Solarlux staat kwaliteit voorop, ook in onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn een belangrijke schakel bij het adviseren over de vele mogelijkheden van onze producten. Wij bieden onze medewerkers ruimte voor een ondernemende invulling en persoonlijke groei.

Vacatures

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven