Vouwwand Solarlux

De R.evolutie van de glas-vouwwand

Functionaliteit in perfectie, smalste profielaanzichten, beste isolatiewaardes en grenzeloos combineerbaar: de nieuwe glas-vouwwand verenigt filigraan design met hoogwaardige engineering. Ondanks de minimale aanzichtbreedtes van 99 mm kent de nieuwe glas-vouwwand betere statische eigenschappen en U-waardes. En ook de combinatiemogelijkheden met bovenlichten, vaste-, draai-kiep of hoekelementen zijn ongekend en bijzonder doordacht, alles in één kozijn te integreren. 

 

Vanaf de basis doordacht: de technische High lights:

 

Minimale vloerrails

minimale Bodenschiene - barrierefrei. Glas-Faltwand 3.0

De minimale vloerrails zijn geschikt voor barrièrevrij wonen DIN 18040.  De 29 mm brede vloerrails zijn uitvoerbaar met 0 mm of 14 mm hoogteverschil en voldoen beiden aan de norm van barrièrevrij wonen. 

Beste isolatiewaardes

Beste U-Werte für die Glas-Faltwand dank bionicTurtle

Ondanks de minimale aanzichtbreedte van slechts 99 mm heeft de nieuwe glas-vouwwand verbeterde statische eigenschappen en U-waardes. Belangrijk aspect is de nieuwe bionicTurtle®  – een multifunctionele  thermische isolatie die met absolute unieke technische details is uitgevoerd.

Breedte profielovergang

Schmale Ansichtsbreiten. Flügelstoß der Glas-Faltwand

Met slechts 99 mm aanzichtbreedte van de profielen heeft de glas-vouwwand een extreem slank design. De wensen van esthetica en transparantie worden daarmee ruimschoots vervuld. Evenals de technische doordachtheid en variatiemogelijkheden. 

Tolerantieprofiel

Glas-Faltwand - Justierprofil

De tweezijdige tolerantieprofielen maken het afstellen van de vouwwand op de bouw mogelijk om eventuele toleranties op te vangen. De breedte afstelling vindt plaats in het kozijn en hoeft niet meer voor elke deur apart uitgevoerd te worden. De drukverdeling blijft gelijk en de afdichting wordt hierdoor niet onderbroken. 

Loopwagens

Laufwagen Glas-Faltwand

De RVS tandem loopwagens zijn kogelgelagerd en licht bedienbaar. Hoogteafstelling op de bouwplaats is mogelijk. De optimale gewichtsafdracht van de loopwagens op de rails maakt grote vleugelgewichten mogelijk. De totale RVS looptechniek is extreem onderhoudsarm en slijtvast. 

 

Bekijk hier de video

Vergrendeling

Glas-Faltwand: Verriegelung

Veiligheidstandaard comform RC2. De speciale Solarlux sluiting met 24 mm vergrendeling boven en onder in de deuren garandeert veiligheid. Een alarmsysteem met Reed-contactpunten, evenals een uitvoering met RC2 en RC2N is leverbaar. 

Bekijk hier de video

Reinigingsbeslag

Solarlux Glas-Faltwand: Reinigungsbeschlag

Het nieuwe reinigingsbeslag is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat de buitenzijde van de vouwwanden van binnenuit te reinigen zijn. Door de vernieuwde techniek is foutbediening uitgesloten. De veiligheidspin voorkomt dat de scharnierpennen eruit kunnen vallen. 

Verdekt liggende interne vleugelverbinders

Flügelzentrierung

De verdekt liggende interne vleugelverbinders zorgen voor een mooi homogeen profiel design. Alleen de bovenste en onderste scharnieren zijn zichtbaar. Met de nieuwe verdekt liggende vleugelscharnieren blijft de drukverdeling constant en de dichting wordt niet onderbroken.

Meer informatie over de glas-vouwwand

Wilt u meer informatie over de nieuwe Solarlux glas-vouwwand? Vul dan onderstaand formulier in:

CONTACT

Meer licht, meer ruimte, meer wooncomfort. Ruimtes vergroten en meer openheid creëren is het specialisme van Solarlux. Wij delen graag onze kennis en know-how met u. Vraag hier een brochure aan of stel uw vraag zodat wij u verder kunnen adviseren.Leave this field empty

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven