Safari - NL

Wahle watching- NL

Spa - NL

100 procent vakantie…

… EN DIRECT THUIS INCHECKEN

Solarlux maakt van uw huis uw vakantiebestemming, de "place to be", het hele jaar door. En het beste van alles - het wordt een vakantie helemaal conform uw eigen wensen, op maat gemaakt.  Wij plannen en produceren uw tuinkamer, serre, glazen vouwwanden of zelfs uw cero-schuifraam volgens uw specificaties. Praktisch: u hoeft niet eens naar een ´reisbureau´ te gaan, want een Solarlux-partner adviseert u ook  graag bij u thuis.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Let´s go sightseeing

TUINKAMERS -  ONZE TIP: AF EN TOE NAAR BUITEN EN HET PERSPECTIEF WISSELEN

Met een tuinkamer van Solarlux heeft u het hele jaar door de zomer - en ook een praktisch uitgangspunt voor uw buitenactiviteiten: uitgebreid met verticale beglazing of verwarmingselementen kunt u op elk moment reageren op de seizoenen, of u nu direct de natuur voelt of uw blik in de verte laat dwalen. Vorm en kleur kunnen vrijwel onbeperkt worden gekozen, materialen als aluminium of hout garanderen duurzaamheid. Het ontwerp: natuurlijk uitstekend.

Tuinkamer-terrasoverkapping
Terrassenüberdachung Sommergarantie

OP SAFARI

SERRES - MEER DAN EEN VISUELE DAGTRIP (EN DAGELIJKS LICHT TANKEN!)

Meer ruimte om te wonen is het positieve neveneffect van een Solarlux serre. Maar het geeft u meer: met deze lichtovergoten ruimte, die uw blik naar buiten richt en u elke dag opnieuw de natuur laat ontdekken, beleeft u een compleet nieuwe woonervaring - overdag, 's nachts, in alle seizoenen. Geschikt voor alle types woningen, aanpasbaar aan bijna alle bouwsituaties, individueel vorm te geven in aluminium of hout, altijd elegant en duizendmaal bewezen.

Serres
Terrassendach als Wetterschutz

Let´s go whale watching

VOUWWANDEN- WEES OPEN EN NIEUWSGIERIG EN LAAT DE NATUUR IN HUIS


Glazen vouwwanden  van Solarlux zijn net zo gemakkelijk te gebruiken als ramen en creëren innovatieve woonconcepten dankzij grootschalige openingen. Verhoog uw levenskwaliteit in het dagelijks leven en verbind uw natuurlijke tuin en vijver met uw woonruimte op elk moment van het jaar - en verwen uzelf elke dag opnieuw met uw individuele beleving van de natuur. Perfect geïsoleerd, op maat gemaakt met vele ontwerpmogelijkheden en met slanke profielen.

Vouwwanden
Terrassendach als Wetterschutz

HEERLIJK WELNESSEN

CERO SCHUIFRAAM - TIJD VOOR ONTSPANNING EN PURE EMOTIE

Cero herdefinieert het wonen en maakt van uw badkamer een spa: het gevoel van vrijheid van een bijna grenzeloos uitzicht en natuurlijk licht zorgen voor zowel woonplezier als pure emotie. Met een helder zicht op de hemel, vliegt elke somberheid onmiddellijk weg - dankzij de tot 15 m² grote glasoppervlakken en superslanke aanzichtbreedtes van slechts 34 millimeter. Op maat gemaakt zoals alle Solarlux producten, energiezuinig, veilig en uitbreidbaar met elektrische aandrijvingen of besturingen - ook via een app.

cero

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u een gratis brochure ontvangen?  Graag adviseren wij u bij uw plannen voor een glazen aanbouw of modernisering van uw woning. Wij verheugen ons op uw aanvraag.

Contact

 

 

ALVAST WAT ´SIGHTSEEING´ DOEN?

Zie hieronder vele voorbeelden van ´vakantieoorden´  met Solarlux producten.

Heeft u een vraag of wilt u een gratis brochure ontvangen?  Graag adviseren wij u bij uw plannen voor een glazen aanbouw of modernisering van uw woning. Wij verheugen ons op uw aanvraag.

Contact

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven