Glazen vouwwand SL 97

De glazen vouwwand SL 97 is leverbaar als onderrollend op bovenhangend systeem. Diverse openingsvarianten zijn mogelijk. De afdichting tegen wind en regen wordt gewaarborgd door een driedubbele omlopende dichting. Aluminium dekschalen aan de buitenzijde zorgen voor de weersbestendigheid.

 

Mehr Helligkeit mit einer Glas-Faltwand

Meer licht in uw woonkamer

Een zeer hoge isolatiewaarde is het kenmerk van de glazen vouwwand SL 97 van hout/aluminium. Gelamineerde houtprofielen met 96 mm bouwdiepte, met bijbehorend isolatieniveau en triple beglazing, bereiken een U-waarde van 0,80% W/m2K. Deze glazen vouwwand kan daarom bij passiefhuisbouw toegepast worden. Duurzaam door het gebruik FSC en PEPC gecertificeerd hout en lakken op waterbasis.

Kenmerken constructie

  • 96 mm dikte
  • Geïsoleerd hout/aluminium-profielsysteem
  • Gelamineerde houten vouwramen met pen-gat verbinding aan de binnenzijde en weersbestendige aluminium dekschalen aan de buitenzijde met daartussen een isolatiekern
  • De afdichting tegen wind en regen wordt gewaarborgd door driedubbele omlopende dichting
  • Optioneel: hout uit duurzame bosbouw
Technische Details zur SL 97

Techniek & Downloads

Uitgebreid informatie materiaal en technische documenten over onze systemen kunt u vinden in ons portaal "mySolarlux". Of vraag direct een brochure aan.  

Brochure aanvragen

Inspiratie

  

Heeft u een vraag of wilt u een gratis brochure ontvangen?  Graag adviseren wij u bij uw plannen voor een glazen aanbouw of modernisering van uw woning. Wij verheugen ons op uw aanvraag.

Contact

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

Tel: +31 (0) 548 - 63 13 23
Fax: +31 (0) 548 - 63 13 29

Service-afdeling: + 31 (0) 548 - 63 13 20


E-Mail: info@solarlux.nl
Internet: www.solarlux.nl

Openingstijden en routebeschrijving

 

naar boven